NA JUGU BANATA MOGUĆ JAK VETAR Prvi dan vikenda pretežno sunčan sa temperaturom do 22 stepena! U nekim delovima zemlje moguć pljusak

08:29

06.05.2023

Podeli vest:

Pančevac

Danas će biti pretežno sunčano, jedino je ponegde na istoku i juguistoku moguća kratkotrajna kiša ili pljusak. Ujutru će temperatura iznositi od 6 do 12 stepeni, a tokom dana od 22 stepena do 25 stepeni.

Nad Beogradom sunce, a posle podne i poneki oblak, ali bez padavina. Maksimalna temperatura iznosiće oko 25 stepeni.

Prvog dana vikenda pretežno sunčano, sredinom dana i posle podne uz promenljivu oblačnost, a kratkotrajna kiša ili pljusak moguć je tek ponegde na istoku i jugoistoku zemlje.

Vetar će biti slab i umeren jugoistočni, na jugu Banata povremeno i jak. Najniža temperatura od 6 do 12, a najviša od 22 stepena do 25 stepeni.

U nedelju će biti toplo, pre podne pretežno sunčano, posle podne uz promenljivu oblačnost tek ponegde sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom.

Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od 8 do 14, najviša dnevna od 23 stepena do 27 stepeni. Tokom noći na severu se očekuje naoblačenje sa kišom i pljuskovima.

Prvog dana sledeće nedelje biće promenljivo i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura iznosiće od 9 do 15, najviša dnevna od 20 stepeni do 24 stepena.

(Pančevac/RTS)

U SRBIJI PRETEŽNO SUNČANO VREME Moguća kratkotrajna kiša ili pljuskovi s grmljavinom u popodnevnim časovima! Temperatura do 24 stepena

DETALJNA PROGNOZA VREMENA DO KRAJA NEDELJE: Meteorolog za vikend najavio i do 25 stepeni

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.