DANAS JE NAJVEĆI ZAVODNIK MEĐU GLUMCIMA, A NEKAD JE OVAKO IZGLEDAO Zbog nežnih crta lica i duge kose mnogi su rekli da liči na devojčicu! FOTO

14:36

05.04.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Najpopularniji glumac mlađe generacije Miloš Biković, jedan je od najboljih frajera na domaćoj javnoj sceni.

Dame gotovo lude za njim i svaka njegova objava na Instagramu broji na desetine hiljada lajkova.

Biković često deli trenutke iz svog života sa svojim pratiocima, a kada je objavio fotografiju iz detinjstva iznenadio je mnoge!

printscreen/ig

Nasmejani dečačić na slici ima otprilike tri godine i, komentarisali su mnogi, na prvi pogled podseća na devojčicu, zbog nežnih crta lica i dugačke kosice.

Miloš je, jednom prilikom, u emisiji „Balkanskom ulicom“ govorio o svom odrastanju, a potom je spomenuo i odnos sa rođenim bratom koji je monah:

– Bliski smo, pričamo – rekao je Biković, a na pitanje da li je moguće da ulazi u konflikt sa bratom koji je monah, odgovorio je šaljivo: „Da. Pa nije Isus…“.

 

(Pančevac/SD)

BIKOVIĆ IMA 16 GODINA STARIJEG BRATA KOJI JE MONAH Glumac ne krije da se nekad posvađa s njim: Pa nije Isus, on je čovek kao i svi mi!

DAO BIH TI ULOGU TIRKETA ALI NEMAŠ POJMA DA IGRAŠ FUDBAL Miloš Biković o problemima koje je imao sa Bjelogrlićem! Mana je bila i visina!

BIKOVIĆ IMA 16 GODINA STARIJEG BRATA KOJI JE MONAH Glumac ne krije da se nekad posvađa s njim: Pa nije Isus, on je čovek kao i svi mi!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.