BORA JE BIO ODUŠEVLJEN ŠTO JE U OSAMDESETIM DOBIO UNUČE Žika Todorović o preminulom ocu i sinu: Bolje je što je tako, on ne bi podneo Dekijevu smrt

14:02

02.04.2023

Podeli vest:

printscreen/Pink TV

Žika Todorović otvorio dušu o preminulom sinu i pokojnom ocu Bori.

Glumac Srđan Žika Todorović decembra 2017. godine doživeo je tragediju. Kako je poznato, srpski glumac izgubio je trogodišnjeg sina.

Žikin sin je preminuo u snu, od SIDS-a (slučajna dečja iznenadna smrt). Srđan i njegova supruga Ana pet i po godina od gubitka sina nose bol u duši, a glumac je sada smogao snage da progovori o tome.

– Bora je bio blizu osamdesetih. Iako ima troje dece, bio je u fazonu, oduševljenje, što sam ja u četrdesetim uspeo da mu podarim prvo unuče. I onda je Bora umro. Možda je tako i bolje, jer on ne bi podneo Dekijevu smrt. Bio je toliko srećan što je dobio prvo unuče sa osamdeset i kusur.

Srđan se prisetio teškog perioda kada je ostao i bez oca, glumačke legende, Bore Todorovića.

– On je otišao na jednu običnu operaciju slepog creva. Bilo je leto, 7. jul. Bila je nekad oluja, i pošto mu je bio otvoren prozor, ustao je da bi ga zatvorio i okliznuo se. Udario je glavom baš tu gde mu je bila aneurizma. Probudio se sa čvorugom. Počeo je da pakuje stvari da izađe iz bolnice i odjednom je pao u komu, od udarca u metalni bolnički krevet. Aneurizma je pukla. On nikome nije ni rekao da ide na operaciju slepog creva. Ja sam dobio poziv iz bolnice: „Bora je u komi“. Kako, zašto? Rekli su mi da dođem, pa će mi objasniti. I onda su doktori rekli da su male šanse, ali da dođemo, da ga držimo za ruku i pričamo, možda se probudi. Međutim, posle dva dana je umro. Najviše sam mu zahvalan na čitavom detinjstvu. I na to što me je naterao da probam glumu – rekao je Todorović za Unu.

 

(Pančevac/Republika)

BOKI 13 U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI! Doktori mu odstranili skoro ceo želudac! Nije pri svesti i nije na aparatu!

PEVAČ DOŽIVEO INFARKT ZA VOLANOM U kolima bio sa suprugom i decom! Na srcu mu je ostao ožiljak od nekoliko milimetara!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.