BRAT ANE IVANOVIĆ U BRAKU SA ĆERKOM LEGENDARNOG FUDBALERA Miloš je oženio ovu lepoticu, a danas imaju i sina! FOTO

18:10

29.03.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Mnogi se iznenade kada čuju da Ana ima rođenog brata, jer retko govori o svojoj porodici, zbog čega i njene roditelje gotovo nikad nemamo priliku da vidimo u medijima.

Brat bivše teniserke Ana Ivanović, dve godine je mlađi od svoje sestre, a javnosti je postao interesantan kada se 2018. godine pojavila vest da je u vezi sa ćerkom legendarnog fudbalera i počasnog predsednika Crvene zvezde Dragana Džajića, Draganom Džajić.

Par je uplovio u bračne vode 25. maja 2019. godine, a 16. decembra iste godine postali roditelji dečaka, kojem su dali ime Vid.

– Sličan se sličnom raduje. Miloš je predivan čovek i božanstven muž. Iz te ljubavi dobili smo sina… Uživam, jer smo se stvarno našli. Moji roditelji su 30 godina u braku i Miloševi roditelji su dugo u braku – rekla je Dragana jednom prilikom u emisiji „Magazin In“.

Za razliku od svoje sestre, Miloš je uspeh ipak potražio u biznisu. Poznato je da, između ostalih poslova, Miloš poseduje radnju sa po meri kreiranim košuljama i drugim modnim detaljima.

 

(Pančevac/nportal)

ANA IVANOVIĆ UŽIVA U TRUDNOĆI Objavila je novu fotku i održala modni čas! Ovako treba da izgleda svaka trudnica! FOTO

TRUDNA ANA IVANOVIĆ PODELILA RECEP ZA DORUČAK I ODUŠEVILA PRATIOCE Jednostavan, zdrav i lagan obrok!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.