TOM HENKS BORI SE S DIJABETESOM TIPA 2 VIŠE OD DESET GODINA: Deo sam lenje američke generacije! Danas vežbam svaki dan

14:28

28.03.2023

Podeli vest:

Printscreen/YT

Holivudski glumac Tom Henks bori se s dijabetesom tipa 2 više od deset godina.

Jednom prilikom je otkrio da se već dugo vremena bori s visokom nivoom šećera u krvi, a naveo je da je tome doprineo njegov stil života i porodična istorija dijabetesa, prenosi Index.hr.

„Delom je to zbog mojih gena, a delom zbog užasnog načina života koji sam vodio. Jeo sve što sam hteo. Otišao sam kod doktora i on mi je rekao: ‘Znaš onaj visoki šećer s kojim se boriš od 36. godine? E, pa dobio si dijabetes tip 2′“, izjavio je u ranijem intervjuu za Radio Times.

Henks je rekao da je bio „potpuni idiot“ kada je u pitanju odnos prema hrani. „Ja sam deo lenje američke generacije. Bio sam težak. Gledali ste me u filmovima, znate kako sam izgledao. Bio sam totalni idiot. Mislio sam da to mogu izbeći uklanjanjem peciva iz čizburgera“, priznao je Henks.

Danas nastoji da vežba svaki dan. „To može biti bilo šta – traka za trčanje, šetnja ili planinarenje sa psom, ali mora trajati jedan sat svaki dan“, istakao je glumac i opisao kako su mu lekari rekli da neće morati da uzima insulin ako se bude zdravo hranio.

(Pančevac)

REDITELJ SE OTVORIO KOD ŽENE U EMISIJI: Smršao sam 20 kg! Danas bih imao dijabetes da nisam radio posao koji uključuje mnogo kretanja i fizičkog rada!

ONI KOJU SU PROBALI GARANTIRAJU DA DELUJE: Ovaj recept od samo dva sastojka normalizuje šećer i skida kilograme!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.