JELENA GAVRILOVIĆ OTKRIVA SVOJ REŽIM ISHRANE: U startu skida 6 kilograma! Evo koje je namirnice izbacila iz ishrane

11:34

27.03.2023

Podeli vest:

Printscreen/TV Kurir

Jelena Gavrilović važi za jednu od najstilizovanijih srpskih glumica. Poznato je da vodi zdrav život, a jednom prilikom je otkrila čemu duguje takav izgled.

Ona uglavnom praktikuje poseban režim ishrane koji ne isključuje slatkiše. Neke namirnice izbegava, a ističe da svako uz te trikove može da izgubi šest kilograma.

„Ishrana i treninzi. Volim zdrave namirnice. Trudim se da jedem namirnice organskog porekla, a izbegavam industrijski prerađene stvari. Volim i slatkiše i kada ih jedem, to je organsko ili domaće napravljeno. S vremena na vreme imam svoje režime detoksikacije“, rekla je Jelena svojevremeno za Stil i otkrila šta je izbacila iz ishrane.

„Najbolje je izbeći brašno, šećer i so. Nažalost, naučila sam da hleb nije naš prijatelj. Mislim da svako mora da pronađe ono što njemu odgovara. Ne valja jesti uveče posle 7, 8 skoro ništa, treba piti puno tečnosti i izbaciti hleb. Samo te tri stvari ko god da pokuša da primeni, skinuće u startu već 6 kilograma“, rekla je Jelena.

Na njenom meniju su i voće i povrće, a sebi i svom partneru Dariju najviše voli da pripremi salate sa povrćem i ribom. Kako je jednom prilikom izjavila, nikada ne preskače doručak.

„Doručak je najvažniji obrok, a takođe sam od lekara i nutricionista naučila da je jako bitno koje namirnice jedemo u kom periodu dana. Pijem mnogo voćnih sokova, a tokom nedelje imam obavezno jedan dan koji zovem ‘džank dan’, kada jedem sve što poželim“, ispričala je glumica.

(Pančevac/Stil)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.