OVČARSKI DAN U SAKULAMA 1. APRILA: Udruženje OVČAR pripremilo bogat program. Evo šta sve očekuje posetioce

10:23

27.03.2023

Podeli vest:

Pančevac

Velika agro manifestacija „Ovčarski dan”, koju organizuje Udruženja stočara „Ovčar” iz Sakula u saradnji sa Opštinom Opovo, ove godine biće održana, u subotu, 1. aprila.

Kao i ranijih godina, uoči otvaranje manifestacije biće organizovano umetničko veče. U svečanoj sali Mesne zajednice Sakule, poslednjeg dana marta, u 19 sati biće otvorena izložba Zorana Petrovića. Izložba će za posetioce biti otvorena tokom trajanja manifestacije.

Program 27. manifestacije „Ovčarski dan”, počeće na Svetski dan šale u 8 sati ujutru takmičenjem u kuvanju čobanca i smotrom ovaca i krava.

Sat kasnije biće otvorene tradicionalna izložba narodne radinosti, kao i izložba sitnih životinja i ptica, a biće tu i  izložba poljoprivredne mehanizacije, čije je otvaranje najavljeno za 10 sati.

Kulturno umetnički program, na velikoj bini, počinje u 9 sati i 30 minuta, a svečano otvaranje najavljeno je za 11 sati.

Dva sata nakon svečanog otvaranja manifestacije uslediće Sakulski derbi, trka na magarcima, a od 15 sati Sakuljani i gosti uživaće u muzici grupe „Garavi sokak”.

Kao i svake godine u parku će biti veliki prodajni bazar, a kod bine će biti organizovana tombola.

(Pančevac/Glas Opova)

Ne propustite:

POGLEDAJTE KAKO JE PROTEKLA MANIFESTACIJA U STARČEVU: Prelepo ukrašeni slavski kolači, bogati štandovi i program VIDEO i FOTO

POGLEDAJTE FARMU SRĐANA STELJIĆA KOJA JE ZA PRIMER Ministarka Tanasković i gradonačelnik Stevanović oduševili se domaćinstvom i uspehom ovog Pančevca FOTO i VIDEO

DANAS SE ZAVRŠAVA SLANINIJADA U KAČAREVU: Al’ se dobro jelo, baš!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.