PIKSI I TADIĆ PRED UTAKMICU SA LITVANIJOM: Sve teče po planu, sem što je Luka Jović napustio reprezentaciju! VIDEO

14:14

23.03.2023

Podeli vest:

Printscreen/yt/Telegraf.rs TV

Reprezentacija Srbije utakmicom protiv Litvanije na stadionu „Rajko Mitić“ startuje kvalifikacije za EURO 2024 u Nemačkoj.

Pred novinarima, sa početkom u 14.00 u Kući fudbala u Staroj Pazovi, biće selektor Dragan Stojković Piksi i kapiten Dušan Tadić koji će dati najavu dan uoči pohoda na turnir na kojem nismo bili 23 godine.

Dragan Stojković Piksi

Počeo je oko atmosfere…

– Sve teče po planu i programu, klasična standardizacija. Pored rada i treninga koji treba da posluže da budemo bolji, vreme smo iskoristili da popričamo o svemu. Potpuno sam zadovoljan, osim Luke Jovića koji je zbog zdravstvenih problema morao da napusti reprezentaciju. Atmosfera je odlična odlična, momci će pokazati sve što žele i mogu.

O Aleksandra Mitroviću.

– Upućeni smo u dešavanja oko njega, puno je bilo kritika zbog crvenog kartona. Razgovarali smo o tome, preuveličava se… Ono što je važno je da je skoncentrisan za igru u reprezentaciji i ulogu u timu. To je jako važno i ne verujem da će ga poremetiti previše. Posvećen je reprezentaciji više nego 100 odsto, ubeđen sam da neće biti problema oko njegove igre i učinka.

Dušan Tadić

– Litvanci su tvrdi, igrali smo s njima, verujem da ćemo izaći ofanzivno. Prebrodili smo šta je bilo na Mundijalu, izvukli smo pouke i želimo da idemo napred. Uvek težimo da budemo bolji, imamo novi ciklus i idemo da igramo lepo za publiku, naravno da pobeđujemo. Siguran sam da će tako biti.

–Poražavajuće za sve nas i šokantan podatak, čim se podsetimo koliko dugo nismo bili na EURO. Imamo savršenu priliku da ispravimo, moramo da uživamo i verujemo da neće biti problema. Želimo to žarko i ostvarićemo.

– Fokusirani smo na fudbal, atmosfera je uvek pozitivna i mi igrači želimo da se fokusiramo na teren. Ne razmišljamo o izborima, da li su bili ili ne, samo želimo da se skoncentrišemo na to. Samo smeh, uživanje i pobede.

Trening reprezentacije Srbije za duel sa Litvanijom u petak (20.45)

(Pančevac/Sportal)

SRBIJA DOBIJA JOŠ JEDNU BITKU: Piksi ubedio igrača Intera da zaigra za „Orlove“! VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.