UDRI, UDRI, UBIJ! Isplivao prvi snimak masovne tuče na Novom Beogradu! Jedan dečko sa smrskanom glavom nepomično ležao! VIDEO

13:03

23.03.2023

Podeli vest:

printscreen/tw

Masovna tuča navijača privrženih klubovima dva najveća fudbalska beogradska rivala Crvene zvezde i Partizana odigrala se noćas u Novom Beogradu.

– Udri, udri! Ubij!, čuje se na snimku jezive tuče koji se već proširio društvenim mrežama.

Do sukoba je došlo kad su navodno navijači Partizana igrali košarku na terenu u Bloku 63 a onda su ih iz žbunja navodno zaskočili maskirani navijači Crvene zvezde. Na glavama su imali kapuljače, a u rukama motke i palice.

Očevici u šoku posle scena koje su videli

– Jedan dečak star oko 16 godina bio je krvav, a drugari su vikali da mu je smrskana glava! Tu je nepomično je ležao još jedan dečak – prepričava jedan očevidac.

U incidentu je učestvovalo njih četrdesetak, a nekoliko vinovnika zadobilo je teže povrede.

Među povređenima ima i dece, jedan mladić (30) je u teškom stanju i lekari Vojnomedicinske akademije mu se bore za život.

Napadnuti su V. Ž. (13), M. B. (16), O. K. (17), N. P. (20), N. Ž. (22) i L. N. (15), piše Republika.

V. N. je izjavio da su oni navijači Partizana, a da su ih napali navijači Zvezde, odnosno da su imali crveno bele maske, a da su iz Surčina i Zemuna. Navodno, on je prepoznao jednog od napadača (21).

Navodno, navijači Crvene zvezde su se pojavili držeći motke i sekire, a na rukama su imali rukavice kako bi sakrili tragove. Da bi prikrili svoje identitete nosili su i hirurške maske.

– Svi su imali bele dukseve i bele kapuljače na glavama, maske na licu, a većina je imala ogromne palice, a neki i sekire – kažu komšije napadnutih mladića iz blokova u Novom Beogradu.

MASOVNA TUČA NA NOVOM BEOGRADU! 40 navijača tuklo se zbog grafita! Mladić (30) životno ugrožen, a povređeno još 10! Među njima i deca!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.