ČUVAJTE SE PASA NA KOTEŽU: Sugrađanin kog je blizu Mašinske škole Pančevo juče ujeo pas završio u Hitnoj

11:16

23.03.2023

Podeli vest:

RINA

Žena iz Pančeva pokušala je da izvrši suicid skokom sa mosta na Tamišu. Pregledana je i prevezena do Opšte bolnice Pančevo, a potom u psihijatrijsku bolnicu „Laza Lazarević” na dalje lečenje, navodi se u saopštenju Doma zdravlja Pančevo.

Ekipe hitne pomoći u Pančevu, u danu za nama, imale su još četiri intervencije na javnom mestu. Jednog sugrađanina ujeo je pas, u Ružinoj ulici, u blizini Mašinske škole u Pnačevu. Pomoć mu je ukazana u Službi hitne medicinske pomoći. Dvoje sugrađana završilo je u bolnici zbog povreda zadobijenih prilikom pada, a do pedijatra prevezen je jedan osnovac zbog nestabilnosti i vrtoglavice.

Kućnih poseta je bilo 14, transporata u gradu 9, a van grada 27.

Saobraćajnih udesa nije bilo, a u pratnji lekara četiri pacijenta prevezena su do zdravstvenih ustanova u Beogradu, a dva pacijenta dovezena su na dalje lečenje u Opštu bolnicu Pančevo.

Pomoć u ambulanti Hitne zatražilo je  27-oro odraslih i 7-oro dece. Stariji su se uglavnom javljali zbog povišenog krvnog pritiska, temperature i bolova različite etiologije, a deca zbog povišene temperature, prehlade i stomačnih tegoba.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.