POVIŠENI PRITISAK, PREHLADE I VISOKE TEMPERATURE NAJČEŠĆE MUČE PANČEVCE: U danu za nama 50 građana zatražilo pomoć u Hitnoj

09:53

19.03.2023

Podeli vest:

Pančevac

Pomoć u ambulanti Hitne u Pančevu, u danu za nama, zatražilo je 39 odraslih i 11-oro dece. Stariji sugrađani su se uglavnom javljali zbog povišenog pritiska i bolova različite etiologije, dok su se deca javljala zbog prehlade i povišene temperature, navodi se u saopštenju Doma zdravlja Pančevo.

Intervencija na javnom mestu je bilo tri, u Karađorđevoj ulici jedna osoba je pala i nakon pregleda je prevezena u bolnicu, u „Hali sportova“ u Kačarevu jedno dete je na fudbalskoj utakmici povredilo ruku, dok je u ulici Žarka Zrenjanina ispred knjižare „Pelikan“ zatečeno alkoholisano lice koje je prevezeno do kuće.

Kućnih poseta je bilo 18, uglavnom su se javljali hronični bolesnici. Transporata u gradu je bilo 11, dok je van grada bilo 12, od toga dve u pratnji lekara.

Dogodila se i jedna saobraćajna nezgoda, na izlazu iz Banatskog Novog Sela u udesu su povređene dve osobe, koje su nakon ukazane pomoći prevezene do bolnice.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.