SADA IMAMO I SRPSKU BURMU Kada se spoje muška i ženska dođemo do naše šajkače! Dragan iz Beograda patentirao je ovaj prsten! FOTO i VIDEO

11:28

17.03.2023

Podeli vest:

printscreen/Pink TV

Kao jedina zemlja u regionu Srbija je nedavno dobila svoju prvu srpsku burmu koja je se zbog svog specifičnog dizajna veoma razlikuje.

Naime, i zvanično nakon Rusije Francuske i Engleske i Srbija je kao jedina zemlja u regionu dobila svoju prvu srpsku burmu. Ovaj prsten patentirao je Beograđanin Dragan Simić.

printscreen/Pink TV

– Njena najveća zanimljivost, zašto je prva srpska burma, zato što kada se spoje muška i ženska burma dođemo do naše nacionalne kape šajkače. Može da bude poludrago kamenje, a možda bude i cirkonskosko kamenje i ono je u bojama naše zastave – priča Dragan.

Kao poznati zlatar, iza kojeg je iskustvo od nekoliko decenija, Dragan mladencima savetuje da obrate pažnju prilikom kupovine burmi na udobnost.

printscreen/Pink TV

Srpska burma svoje kupce ima kako kod nas tako i u zemljama Evrope, a stigla je čak i do i Emirata.

– Najveće interesovanje je u inostranstvu. Tamo s je ljudi prepoznali i dobila je 24 nagrade do sad – istice ovaj zlatar.

printscreen/Pink TV

Prva i jedina srpska burma je zaštićena posebnim žigom pa svi budući bračni parovi koji je budu odabrali imaće jedinstven komad nakita.

 

(Pančevac/Pink.rs)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.