RADOVI U ULICI OSLOBOĐENJA Marčetić: Režim saobraćaja u ovom delu Pančeva izmenjen do ponedeljka FOTO

12:38

16.03.2023

Podeli vest:

Pančevac

U Pančevu će od petka 17. do ponedeljka 20. marta  za saobraćaj biti zatvoren deo ulice Oslobođenja od raskrsnice sa ulicom Josifa Marinkovića.

Privatna arhiva

Razlog zatvaranja je povezivanje atmosferske kanalizacije iz ulice Josifa Marinkovića na kolektor koji se nalazi i ulici Oslobođenja – rekao je Ranko Marčetić iz Odeljenja za saobraćaj Gradske uprave.

Pančevac

Dodao je da će tokom trajanja radova saobraćanje gradskih autobusa, u ovom delu grada, biti preusmereno na ulice Lava Tolstoja, Milke Marković i Stevana Šupljikca, odakle će nastavljati starom trasom.

To važi za gradski autobus na liniji broj 9 i 5A, koji saobraća između Pančeva i Banatskog Novog Sela i za autobuse koji idu ka Vršcu. Predviđeno je da radovi budu gotovi najkasnije do ponedeljaka, kada se vraćamo na stari režim saobraćaja, naveo je Marčetić.

Pančevac

U zoni radova, kako je rekao, biće postavljena odgovarajuća saobraćajna signalizacija, koja vozače i pešake treba da upozori da je ulica zatvorena, a biće postavljene i barijere.

(Pančevac/Miroslava Cvejin-Galešev)

Ne propustite:

OD 17. DO 20. MARTA ULICE OSLOBOĐENJA I JOSIFA MARINKOVIĆA BIĆE ZATVORENE Evo kojim trasama će se odvijati saobraćaj!

IZMENA NA LINIJAMA 9 I 5A: Autobusi PANTRANSPORTA kretaće se delom trase linije 4 do završetka radova u ulici Oslobođenja

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.