SLOBODA MIĆALOVIĆ ZAPEVALA BRENIN HIT I GANULA PRISUTNE NA PROSLAVI Pogledajte snimak koji je objavila glumica Milena Radulović VIDEO

10:48

15.03.2023

Podeli vest:

Glumica Sloboda Mićalović svojim telentom i izgledom istakla se u brojnim filmskim i serijskim ostvarenjima, a malo ko je pored glume zapazio i njen dar za pevanje.Sloboda je svoje glasovne sposobnosti pokazala još u filmu „Zona Zamfirova“, kada je otpevala pesmu „Stanika“, čime je pobrala simpatije širokom auditorijuma.

Sada je osvanuo glumičin snimak sa jedne privatne proslave, na kojoj se latila mikrofona i u društvu brojnih kolega sa scene, pustila glas i zapevala vanvremenski hit Lepe Brene – „Evo, zima će“.

Glumica je atmosferu dovela do usijanja i oduševila prisutne, a naročito mladu glumicu Milenu Radulović koja je sve usnimila i detalje sa proslave podelila na svom Instagramu, što je izazvalo lavinu komentara javnosti koja nema čestu priliku da Slobodu vidi u ovakvom stanju.

IN/MilenaRadulović

Pored Milene i Slobode, proslavi je prisustvovao i glumački par, Andrija Milošević i Aleksandra Tomić Đeđa koji su pre godinu dana postali roditelji. Andrija i Đeđa su bili više nego veseli, a nju je u jednom trenutku pogodila pesma, te je zagrlila Slobodu, dok je Andrija zapevao Luisov hit „Slike u oku“.

(Pančevac/24sedam)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.