PANČEVO GRAD VANSERIJSKIH MUZIČKIH TALENATA: Revijalni koncert pančevačkih klasičara u Kulturnom centru 16. marta

14:18

14.03.2023

Podeli vest:

Bojan Tirmenštajn/Promo

Ljubitelje klasične muzike očekuje pravi užitak. Revijalni koncert pančevačkih klasičara pod nazivom „Pančevo All Stars – Classical music” biće održan u četvrtak, 16. marta u 20 sati u Dvorani Kulturnog centra Pančeva.

Promo

Publika će biti u prilici da uživa u izvebi eminentnih muzičara iz Pančeva, različitih generacija s uspešnim domaćim i međunarodnim karijerama u svojstvu solista ili članova renomiranih orkestara. Između ostalog na ovom koncertu nastupiće Ognjen Popović, Veljko Klenkovski, Ivan i Gabriela Dinić, Panartist, Pančevački duvački orkestar, Ana Brateljević, Kristina i Ester Krstić, Aleksandra Jović, Olga Petrović, Miona Barbul, Oskar Ereš, Đorđe Grba, Luka Balaš.

Veljko Klenkovski/Promo

Pančevo decenijama slovi za izrazito umetničku sredinu u kojoj se, kada je klasična muzika u pitanju, uvek pojavljuju vanserijski talenti i muzičari posebnog senzibiliteta.

Ognjen Popović/promo

Bilo da se radi o već afimisanim muzičarima ili o učenicima i studentima Fakulteta muzičke umetnosti, svaki susret s pančevačkim muzičarima je svojevrsni muzički praznik koji čini da klasična muzika ostane u fokusu umetničkog stvaralaštva i pažnje njenih poštovalaca.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.