NESVAKIDAŠNJA NEZGODA NA SMEDEREVSKOM PUTU: Automobil uleće u rupu i propada VIDEO

17:31

11.03.2023

Podeli vest:

printscreen/Žig info

Juče ujutro se na Smederevskom putu, u Kaluđerici, dogodila se nesvakidašnja saobraćajna nezgoda kada je automobil upao u rupu na delu puta na kom su radovi.

Podsetimo, kako je ispričao jedan meštanin ovog dela Kaluđerice, za Žig info, problemi na ovom delu Smederevskog puta nastaju od kako su postavljene cevi koje idu od spalionice u Vinči do Konjarnika, i dodao da su meštani upoznati da u tom delu Kaluđerice postoje podzemne vode i da se plaši da će sve više biti ovakvih slučajeva.

Na društvenoj mreži Fejsbuk pojavio se i snimak jutrošnje nezgode. Prema objavljenom snimku, nezgoda se desila rano jutros u 5 sati i 40. minuta. Na snimku se vidi da vozač ovog automobila nije na vreme primetio ograđeni deo puta, na kojem je nastala rupa.

Takođe, na snimku se ne vidi da ne postoji bilo kakvo upozorenje o nastalom oštećenju puta na dovoljnoj udaljenosti od iste, kako bi vozači prilagodili brzinu ili ga zaobišli.

Vozač je probao da zaustavi svoj auto, ali bezuspešno, vrlo brzo se „zakucao“ u rupu koja je bila napunjena vodom. Ceo prednji kraj automobila je, praktično, propao u krater na putu.

(Pančevac/Kurir/Žig info)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.