SIVIĆ OPTIMISTA PRED DUEL SA INĐIJOM: Balaž će se vratiti u ekipu, ostali su spermni!

12:41

10.03.2023

Podeli vest:

Printscren/YT

Fudbaleri Železničara u nedelju dočekuju od 14 časova petoplasiranu Inđiju. Posle tri vezane pobede, izabranici Tomislava Sivića žele da nastave uspešan niz. Inđija je sa druge strane zabeležila dve pobede i jedan poraz u nastavku sezone.

Pred taj meč danas je održana konferencija za novinare na kojoj su govorili Tomislav Sivić, naš šef stručnog štaba i napadač Đorđe Šušnjar.

-Svaki put apostrofiram da je ovo jedna zahtevna liga. Kvalitet ekipa je uglavnom izjednačen, tako da odlučuju nijanse i detalji. Što se tiče prethodne utakmice protiv Radničkog, smatram da smo dobro odigrali, stvorili smo veliki broj prilika. Samim tim što je njihov golman igrač kola dovoljno govori o tome kakva je situacija bila na terenu. Primili smo nesrećan gol, ali to se dešva u fudblu, bez obzira na sve ekipa je pokazala karakter i preokrenula rezultat. Momci su bili sjajni, izgarali su, a na kraju smo nagrađeni sa tri boda. Zaslužili smo pobedu. U svakom slučaju nije bilo lako, kao što neće biti ni u nastavku sezone. Svaka utakmica će biti zahtevan pa i ova sledeća – istakao je Tomislav Sivić, trener Železničara.

Nemaju mnogo opcija na raspolaganju Pančevci. Ukoliko žele da zadrže korak za vodećim IMT-om i nastave uspešan put ka superligaškom društvu, jasno je da moraju da pobede i Inđiju.
-Inđija je odlična ekipa u isto vreme i dužnik. Prošli put su nas lagano pobedili. Od tog momenta Inđija je mnogo bolja, ali smo i mi. Mislim da će Pančevo i posle ove utakmice ostati neosvojiva tvrđava. Ulazimo u svaku narednu utakmicu sa jednakim motivom i žarom da osvojimo tri boda, isto će biti i u nedelju.

Osvrnuo se potpom Tomislav Sivić i na igrački kadar, a bilo je u minulom periodu problema sa povredama.

-Naš kapiten Simčević je od Turske povređen i to je za nas veliki hendikep. Ipak, ima nas dosta, pa u datom momentu igraju najbolji. Mislim da će se Balaž vratiti u ekipu, ostali su spermni.

Đorđe Šušnjar najbolji strelac Železničara sa deset golova, nastavio je tamo gde je jesenas stao u dresu užičke Slobode. Prvenac u ekipi iz Pančeva postigao je u duelu sa Radničkim minule nedelje, a bio je to gol za nova tri boda izabranika Tomislava Sivića.

-Zadovoljan sam kako se odvija prolećni deo sezone. Radili smo jako od starta priprema, to je i dovelo do ovih rezultata. Što se tiče Radničkog, izuzetno teška utakmica, znali smo da će tako i biti, jer sve ekipe protiv Železničara daju i više od maksimuma. Nijedna utakmica neće biti laka, jer je pritisak na nama veliki. Rezultati, opet i nisu slučajni – istakao je Đorđe Šušnjar.

Osvrnuo se potom i napadač Železničara na Inđiju, koja je u jesenjem delu sezone slavila protiv Pančevaca na domaćem terenu sa 4:1.
-Znam da će Inđija doći u Pančevo sa željom da pokaže da bi možda oni trebalo da budu na našem mestu.To nas neinteresuje, jer imamo dobru ekipu, odlično radimo. Ako budemo ispunili sve što šef bude tražio od nas rezultat neće izostati – objasnio je Šušnjar.

(Pančevac/RTV Pančevo)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.