ZELENSKI PONOVO ODBIJEN OD ORGANIZATORA OSKARA Predsednik Ukrajine još jednom dobio crveno svetlo da se pojavi kao gost!

22:08

09.03.2023

Podeli vest:

printscreen/ yt: 60 Minutes

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski odbijen je drugu godinu zaredom da bude gost na ceremoniji dodele nagrade „Oskar“, javlja „Varajeti“.

Otkad je počeo rat u Ukrajini, Zelenski je bio rado viđen gost na mnogobrojnim festivalima koji su poznati širom sveta ali organizatori dodele nagrade „Oskara“ su mu „pokazali crveno svetlo“ po drugi put zaredom.

Zelenski je nedavno bio deo Berlinskog filmskog festivala putem video linka i sada se nadao istom ili sličnom scenariju. „Varajeti“ se poziva na neimenovani izvor koji tvrdi da se agent Majk Simpson založio za Zelenskog da bude uključen u program. Zelenski se dosad pojavljivao preko interneta na Kanskom i Venecijanskom filmskom festivalu, na dodeli Gremi nagrada, a bio je i specijalni gost na otvaranju berze u Njujorku u septembru 2022. godine.

Prilikom dodele Zlatnog globusa u januaru 2023. godine, poznati američki glumac Šon Pen je predstavio ukrajinskog predsednika.

Tada je rekao da će „Ukrajina pobediti Rusiju u ratu“. Nije poznat razlog odbijanja Zelenskog, a u septembru 2022. godine je filmski festival u Torinu takođe odbio pojavljivanje Zelenskog preko satelita.

 

(Pančevac/Kurir)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.