ZVEZDA BRUTALNO ODGOVORILA ATAMANU: Ako je on zaboravio, mi ne možemo

19:32

09.03.2023

Podeli vest:

printscreen/youtube/KKCrvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde savladali su u 27. kolu Evrolige akutelnog evropskog prvaka Anadolu Efes. Nakon spektakularne partije crveno-belih konačan rezultat bio je 94:75, a tokom, kao i posle meča, dosta se pričalo o Erginu Atamanu, treneru turskog tima.

Trener Anadolu Efesa imao je svoj mini-šou tokom prethodne večeri u hali Aleksandar Nikolić.

Nakon konstantno negodovanja sudijskih odluka i salve uvreda koje je dobio u srpskoj prestonici, turski stručnjak je dobio drugu tehničku grešku, a potom je morao da napusti klupu svog tima.

Ataman je rekao je da su uvrede sa tribina koje je dobio u Beogradu sramota za košarku, a ubrzo je stigao i odgovor sa Malog Kalemegdana.

KK Crvena zvezda primorana je da reaguje nakon neprimerenih izjava trenera Anadolu Efesa posle utakmice u Beogradu u kojoj je naš tim zasluženo stigao do pobede.

Klub nikada nije, niti će podržavati uvrede i verbalne napade na bilo koga na utakmicama u ogranizaciji KK Crvena zvezda.

Međutim, trener Anadolu Efesa svojim ponašanjem, isprovocirao je reakciju publike i navijača. Da li je to ponašanje bilo primereno, pokazalo je i kasnije isključenje trenera gostujuće ekipe, ali i neke utakmice u drugim zemljama u okviru istog takmičenja sa istim epilogom.

Konačno, nekadašnji trener Galatasaraja ‘zaboravio’ je šta se dogodilo 2014. godine, zaboravio je na Marka Ivkovića, i kako je nazvao navijače i pristalice našeg kluba. Ako je on zaboravio – mi ne možemo. Sve ostalo, ide njemu na čast – stoji u saopštenju crveno-belih.

(Pančevac/Novosti)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.