HAPŠENJE U APATINU: Osumnjičeni za svirepo ubistvo bake Bosiljke iza rešetaka

17:48

08.03.2023

Podeli vest:

Ilustracija/printscreenYT

Danas je uhapšen P.B. (28) iz Apatina, osumnjičen da je u ponedeljak ujutro svirepo ubio staricu Bosiljku Miljanović (83), u njenoj porodičnoj kući u Apatinu.

Kako nezvanično saznajemo, mladić živi nedaleko od dela grada u kom je živela i nesrećna starica i relativno dobro je poznavao prilike u toj porodici, jer je, navodno, bio školska generacija sa bakinom unukom.

Bosiljka M. (83) pronađena je mrtva u ponedeljak pre podne u svojoj kući u Apatinu.

Nesrećna žena je zaklana nožem, a po razbacanim stvarima po celoj kući pretpostavlja se da je motiv ovog zločina razbojništvo.

Baka Bosiljka je živela sa unukom Jelenom, koja je u to vreme bila na poslu.

– Unuka odlazi rano na posao i, iako je baka u to doba budna, uvek za sobom zaključa kuću. Zločin je otkrila komšinica sa kojom baka svako pre podne pije kafu. Kada je videla da je nema, komšinica je otišla da vidi šta je sa njom i zatekla jeziv prizor – sve stvari ispremetane i bakino telo u krvi, prekriveno ćebadima – navodi naš izvor iz istrage.

Ubistvo se dogodilo tokom prepodneva, a niko od komšija nije primetio ništa neobično.

– Dan je bio relativno topao, izlazila sam u dvorište, ali ništa nisam ni čula ni videla. Svi smo u šoku da se ovako nešto može dogodili u ovom malom gradu, ali i u strahu jer se počinilac još uvek šeta slobodno. Nadam se da će biti brzo otkriven i smešten na dugogodišnju robiju zbog ovog strašnog zločina – kaže jedna od komšinica nesrećne bake Bosiljke.

U Apatinu ne pamte surovije ubistvo.

(Pančevac/Kurir)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.