UHAPŠEN VOZAČ KOJI JE PREGAZIO DEVOJČICU NA KARABURMI: Očevici tvrde da je koristio mobilni telefon dok je upravljao vozilom!

15:30

08.03.2023

Podeli vest:

MUP

Vozač kamiona M.K. (44) koji je danas u romskom naselju ispod Pančevačkog mosta oko 11:05 časova oborio devojčicu koja je stradala na licu mesta, uhapšen je. Devojčicu je udario kamion JKP „Vodovod i kanalizacija“ koji se tom prilikom kretao u rikverc.

Vozač kamiona u protekle dve godine nije imao saobraćajnih prekršaja, na alkotestu bio je negativan. Prema rečima očevidaca, kamion je dete udario ispred porodične kuće. Neki mediji prenose da je mama devojčice bila pored nje u trenutku nesreće. Očevici nam potvrđuju to, čak kažu i da ju je majka držala za ruku.

Baka preminula devojčice rekla je da su jedva skupili hrabrosti da joj sopšte da joj je ćerka poginula. Iako je bila u njenoj blizini kada sve se to desilo, kako nam je ispričala baba, majka se u trenutku nesreće onesvestila, tako da je tek kasnije saznala najtužniju vest. Nesrećna žena, kao i njen suprug, otac devojče, ne prestaju da plaču, ispred porodične kuće čuje se lelek nesrećnih roditelja.

Devojčica je bila najmlađa u ovoj porodici, pored još tri brata i dve sestre. Očevici tvrde i da je vozač pričao mobilnim telefonom dok je upravljao vozilom. Podsetimo, tragičan događaj desio se danas oko 11 časova u Ulici Vuka Vrčevića, kod Beton Baze, ispod Pančevačkog mosta.

(Pančevac/Mondo)

JEZIVA SCENA NA KARABURMI Teretno vozilo udarilo dete od 17 meseci! Devojčica poginla na licu mesta!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.