U SARAJEVU NASTAO HAOS KAD JE SNEKI ZAPEVALA VIDOVDAN Jedan gost krenuo na pevačicu! Spaslo je obezbeđenje!

14:55

08.03.2023

Podeli vest:

printscreen/Nova S

Snežana Babić, poznatija kao Sneki, radi punom parom i puni klubove i restorane, a proteklog vikenda nastupala je u Sarajevu gde je došlo do incidenta, te je obezbeđenje moralo da reaguje.

Kako Grand saznaje, na poslednjem nastupu Sneki je doživela neprijatnost zbog pesme „Vidovdan“, kada je jedan čovek iz publike čuveni hit shvatio kao provokaciju, te je počeo da pravi haos i da divlja.

– Sve je bilo u najboljem redu, publika je pevala i igrala sve dok Sneki nije zapevala ‘Vidovdan’. Očigledno je da ta pesma nije bila primerena u Sarajevu, budući da su je mnogi shvatili kao provokaciju, ponajviše taj čovek koji je čak i krenuo na pevačicu, pa je obezbeđenje moralo da reaguje – priča izvor.

printscreen/yt: Snezana Babic Sneki

– Nastup je bio prekinut, a nakon frke čovek koji je pravi haos je izbačen iz lokala. Srećom, obezbeđenje je odmah reagovalo, a pevačica je bila baš u šoku. Verovatno joj nije bila namera da bilo koga uvredi pesmom, ali u tom trenutku sigurno o tome nije razmišljala da u publici ima i Bosanaca, koji ovu numeru mogu da shvate kao provokaciju.

Tokom dugogodišnje muzičke karijere Sneki nije imala nijedan skandal, a godinama publiku najviše intrigira samo njen ljubavni život.

Kako se svakodnevno spekuliše o njenom emotivnom statusu, tako je sve nedavno iznenadila priznanjem da je ponovo zaljubljena.

-Poznata sam po tome da svoj život, ne da krijem, nego sam se opredelila da ne pričam o njemu. Tako sam počela i smatram da će tako ostati do kraja. To eksponiranje u javnosti nosi bumerang koji može da se vrati neprijatno, i za mušku i za žensku stranu. Ali dobro, malo zagolicam maštu, pa malo kažem (smeh) – našalila se nedavno pevačica.

 

(Pančevac/Kurir)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.