PRVENSTVO VOJVODINE U STRELJAŠTVU ZA MLAĐE KATEGORIJE: Odlični Jovan Kondić osvojio srebrnu medalju! FOTO

09:27

07.03.2023

Podeli vest:

S.Veljković

Jovan Kondić je drugi kadet, i četvrti mlađi junior pištoljem. Ekipa kadeta je zauzela prvo mesto, dok je ekipa mlađih juniora pištoljem druga. Iva Rakonjac je četvrta mlađa juniorka puškom kao i ekipa, a obe ekipe kadeta i mlađih juniora puškom su zauzele treće mesto.

S.Veljković

Proteklog vikenda je u Vrbasu održano Prvenstvo Vojvodine po B programu za kadete i mlađe juniore vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je nastupilo jedanaest takmičara Streljačke družine“Pančevo 1813“. Još pionir po godinama, Jovan Kondić je osvojio srebrnu medalju u kategoriji kadeta pištoljem sa 524 kruga, a u kategoriji mlađih juniora je četvrti. On je znatno doprineo ekipi kadeta za osvajanje prvog mesta i ekipi mlađih juniora pištoljem za osvajanje drugog mesta, a pored njega su nastupili Nemanja Đorđević sa 516, i pioniri Ognjen Bunčić sa 500 i debitant Oliver Zoraje sa 344 kruga. Debitovala je i mlađa juniorka Sofija Brkić sa rezultatom od 240 krugova pištoljem.

S.Veljković

Nije nastupio mlađi junior pištoljem Marko Ninković koji se u isto vreme takmiči na Prvenstvu Evrope u sastavu juniorske reprezentacije Srbije pištoljem, zajedno sa Aleksom Rakonjcem koji se takmiči puškom.

S.Veljković

Iva Rakonjac je osvojila četvrto mesto sa 392 kruga koliko su imale tri takmičarke, ali su ovoga puta odlučile nijanse u zadnjoj seriji. Ekipa mlađih juniorki je četvrta, a pored Ive su nastupile Teodora Kondić sa 384 i kadetkinja Ana Negovanović sa 337 krugova. Obe ekipe puškom, kadeta i mlađih juniora su osvojile po treće mesto u sastavu Nemanja Đorđević koji je šesti mlađi junior sa 556 krugova, Ognjen Lukić šesti kadet, a sedmi mlađi junior sa 556, i pioniri Ognjen Bunčić sa 536 i debitant Luka Modošanov sa 487 krugova.

S.Veljković

Prvenstvo Srbije će biti održano 25. marta u Beogradu.

(Pančevac/S.Veljković)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.