SUNČANO I TOPLO Danas najviša temperatura od 13 do 18 stepeni, uveče možemo očekivati pojačanje vetra. Evo kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje

08:38

07.03.2023

Podeli vest:

Pančevac

U većem delu zemlje danas će biti pretežno sunčano vreme, tokom jutra u Vojvodini mestimično kiša i lokalni pljuskovi, najavio je Republički hidrometeorološki zavod.

Printscreen/RHMZ

Popodne se kratkotrajna kiša može očekivati i u centralnim predelima. najviša dnevna temperatura do 18 stepeni. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni, krajem dana u pojačanju.

Printscreen/RHMZ

U Beogradu gotovo prolećni dan, pretežno sunčan, u najtoplijem delu dana temperatura do 16 stepeni. Ponegde moguća kratkotrajna kiša.

Najhladnije je jutros bilo na Kopaoniku (-2), a najtoplije u Nišu (10).

Printscreen/RHMZ

sredu će biti toplo i pretežno sunčano, sa temperaturama malo iznad proseka za ovo doba godine. Duvaće umeren južni i jugozapadni vetar. U najtoplijem delu dana u pojedinim krajevima temperatura će biti i do 20 stepeni.

U četvrtak toplo, a popodne stiže naoblačenje koje donosi kišu najpre u severnim predelima, a do kraja dana i u ostalim krajevima.

Printscreen/RHMZ

petak kiša na krajnjem jugu Srbije, a na severu suvo sa sunčanim periodima.

subotu toplo uz novo naoblačenje, koje donosi kišu popodne i uveče, dok se u nedelju očekuje blago zahlađenje, ali i dalje iznad proseka. Moguća i povremena kiša.

Printscreen/RHMZ

Biometeorološka prognoza za Srbiju za utorak, sedmi dan marta 

Relativno nepovoljne biometeorološke prilike za većinu hronično obolelih. Oprez se savetuje astmatičarima, kao i srčanim i psihičkim bolesnicima. Reumatski bolovi i nesanica su očekivani kao meteoropatske reakcije. Učesnicima u saobraćaju se preporučuje pojačana koncentracija.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.