TUŽNA SUDBINA PREDRAGA SPASIĆA (57): Igrao za REAL MADRID, a danas PREŽIVLJAVA sa 400 evra! Veterani Reala obećali mu pomoć!

14:05

06.03.2023

Podeli vest:

Pritnscreen/YT

Predrag Spasić (57) bivši je jugoslovenski fudbalski reprezentativac koji je bio standardni član ekipe koja je 1990. godine na Svetskom prvenstvu ispala u četvrtfinalu od Argentine nakon penala.

Tada ga je primetio Real Madrid u kome je proveo jednu sezonu te odigrao 22 utakmice. Posle autogola u utakmici protiv Barselone napustio je klub te se preselio u Osasunu, a ukupno je četiri godine igrao najjaču špansku ligu.

Ipak, novac koji je zaradio od fudbala nije uspeo da „oplodi“. Doživio je bankrot nakon što je uložio novac u jedan projekt koji je propao. Spasić danas radi za 400 evra mesečno u jednom skladištu u Kragujevcu.

– Treba mi pomoć u ekonomskom smislu. Živim iz dana u dan, u teškoj sam situaciji. Treba da budeš jak da sve prebrodiš – rekao je Spasić španskim novinarima koji su ga posetili, a prenosi „Večernji.hr“

Pao je u depresiju zbog svega što mu se dogodilo.

Spasić pre toga 30 godina nije izlazio u medije, a nakon što je javnost saznala za ovaj slučaj, javili su se iz društva veterana Real Madrida. To društvo pomaže bivšim igračima kraljevskog kluba i nije retkost da fudbaleri koji su igrali za Real imaju finansijskih problema. Sada su obećali pomoći Spasiću.

– Srećan sam zbog toga. Ponosan sam, to je možda moja greška. Sve što mi se dogodilo me jako pogodilo i nisam ni sa kim razgovarao. Živeo sam u tišini i zatvorio se u sebe – rekao je Spasić.

(Pančevac/Večernji.hr)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.