DŽIPSI SE OGLASIO NAKON INCIDENTA U GRIN RUMU Nemam veze sa tim! Osuđujem takav oblik ponašanja i komunikacije!

16:01

05.03.2023

Podeli vest:

printscreen/RTS

Od kad se pojavio na nacionalnom takmičenju za Evroviziju, Jovan Živadinović Džipsi je privukao pažnju svojim stajlingom i načinom života, kao i talentom.

Džipsi i njegova pesma „Greh“ su zauzeli petu poziciju, ali veća pažnja je preusmerena na incident koji se desio u bekstejdžu kada je došlo do koškaranja sa novinarima i izbacivanja dotične osobe, a onda su krenuli medijski napisi da bi do kraja novinari bili uskraćeni za Jovanovu izjavu.

On se sada oglasio i prokomentarisao ovaj incident.

„U vezi s naslovima u medijima koji se tiču mene i mog tima, želim da dam zvanično saopštenje za javnost. Juče tokom takmičenja za Pesmu za Evroviziju objavljeni su naslovi koji su se neočekivano odnosili na moj tim i navodno izbacivanje iz studija, što je izazvalo zabrinutost kod naših obožavaoca i javnosti uopšte.

Mirko Popović

U momentu kada je došlo do incidenta, ceo Red Pill tim je bio sa mnom u Green room-u i pružao mi podršku. Jedan od mojih pratilaca započeo je raspravu sa novinarima u hodnicima zgrade, nakon čega mu je zatraženo da napusti prostorije“ rekao je Jovan i nastavio:

„Jedina veza našeg tima sa ovim incidentom bila je činjenica da se pratilac identifikovao kao deo našeg tima, što je kasnije dovelo do pogrešnog tumačenja celog događaja.

printscreen/RTS

Ovom prilikom želim da se izvinim novinarima koje je uvredio, i da naglasim da moj tim ne stoji iza čitavog incidenta, vec osuđujem takav oblik ponašanja i komunikacije.

printscreen/ig

Zahvaljujem se novinarima i medijskim kućama koje su izbegle senzacionalizam u svojim izveštajima i nisu koristili ovaj incident za ličnu promociju i prodaju tiraža. Za mene i Red Pill tim, ovo je bilo nezaboravno putovanje i iskustvo i zahvalni smo svima na neizmernoj podršci i glasovima.“

 

(Pančevac/Kurir)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.