UHAPŠENA DVOJICA NASILNIKA: Osumnjičeni da su šipkom pretukli predsednika Mesne zajednice Bavanište Žikicu Krstića

08:47

04.03.2023

Podeli vest:

Printscreen/TVPančevo

Policija u Pančevu uhapsila je J. Č. (28) iz okoline Kovina i S. D. (28) iz Vinče, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Oni se sumnjiče da su juče u Bavaništu rukama i metalnom šipkom zadali više udaraca muškarcu (58) iz tog mesta i povredili ga.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužiocu u Smederevu.

Naime, predsednik Mesne zajednice Bavanište Žikica Krstić krvnički je juče  prebijen u centru sela.

Prema saznanjima RTV Pančevo, Krstić je bio na sastanku, povodom unutarstranačkih izbora u SNS, koji se održavao u zgradi mesne zajednice. Kada je izašao, primetio je jedno lice kako mu skače po automobilu. Pitao ga je zašto to čini, a onda je agresivni nasilnik fizički nasrnuo na njega.

Potom je stao još jedan auto. Prvom nasilniku pridružio se i drugi.

Prvi nasilnik, dok je drugi tukao Krstića, iz svog automobila izvadio je šipku i tada počinju izuzetno nemile scene prebijanja bespomoćnog čoveka, koji je, na kraju, mučki pretučen i sav u krvi, odvezen u bolnicu, gde će duže ostati.

Kako TV Pančevo nezvanično saznaje, nasilnici su policiji kao razlog za prebijanje Krstića naveli da je, navodno, dete jednog od njih ujeo ulični pas, pa je, po njima, Krstić za to kriv. .

(Pančevac/TV Pančevo)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.