HLADNO I PRVOG DANA MARTA U južnom Banatu osećaj hladnoće pojačaće vetar, a kiše će biti na jugu i zapadu zemlje. Evo kad će nas SUNCE ogrejati

08:29

01.03.2023

Podeli vest:

Pančevac

Prvog dana marta u Srbiji će biti oblačno, malo toplije i uglavnom suvo vreme.

Slabe padavine očekuju se na jugu i zapadu Srbije, a na planinama sneg, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Najviša dnevna temperatura biće oko 11 stepeni.

Pojačan vetar očekuje se u južnom Banatu.

printscreen/RHMZ

Najhladnije je jutros bilo na planinama, na Zlatiboru i Crnom vrhu bilo je -2, a na Kopaoniku -1 stepen, zatim u Sjenici (0), Požegi, Valjevu i Loznici (1).  Najviša temperatura izmerena je u Nišu, Dimitrovgradu i Velikom Gradištu, 6 stepeni. U glavnom gradu jutros je izmereno 5 stepeni, a u najtoplijem delu dana očekuje se da poraste do 9 stepeni.

Printscreen/RHMZ

U četvrtak, 2. marta, se očekuje slično vreme – oblačno, mestimično s kišom, na planinama i sa snegom. Jutarnja temperatura do šest stepeni, a najviša dnevna od sedam do 13 stepeni.

U petak meteorolozi najavljuju oblačno sa kišom povremeno, a u subotu i nedelju suvo sa sunčanim intervalima.

Printscreen/RHMZ

Biometeorološka prognoza za Srbiju za sredu, prvi dan marta

Biometeorološka situacija može nepovoljno uticati na nervno labilne osobe i srčane bolesnike. Malaksalost, smanjenje radne sposobnosti i promenljivo raspoloženje su moguće meteoropatske reakcije. Preporučuje se adekvatno odevanje u skladu sa očekivanim termičkim uslovima, a učesnicima u saobraćaju pojačana pažnja.

(Pančevac)

DEO GLOGONJA I BELE CRKVE BEZ STRUJE PRVOG DANA MARTA Evo u kom periodu i u kojim ulicama je neće biti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.