BORBA PUTARA SA SNEŽNIM NANOSIMA TRAJALA SATIMA: Pročišćeni svi putevi prvog prioriteta ka Zlatiboru, Golija ponovo neprohodna!

12:23

27.02.2023

Podeli vest:

RINA.rs

Iza putara užičkog i zlatiborskog kraja je još jedna besana noć i borba sa snegom koja je trajala satima. Preko 20 teških mašina radilo je na održavanju glavnih saobraćajnica.

Pored snega koji je napravio ogromne probleme, imali smo dosta palih stabala na kolovoz koja su prekinula nekoliko putnih pravaca. Pored mašina i putara, na raščišćavanju su radili i meštani sa testerama i traktorima. Sada su putevi prvog prioriteta prohodni i ukinuta je zabrana za teretni saobraćaj. Sada se čiste putevi drugog i trećeg prioriteta – kazao je Alen Mušanović iz A.D. Putevi Užice.

Sneg je i ovaj put zadao velike probleme putarima na Goliji, koji su pokušavali da jednu od najkritičnijih deonica preko Odvraćenice održe prohodnom.

Zbog bezbednosti učesnika u saobraćaju zatvoren je put Odvraćenica – Preko Brdo koji vodi od Ivanjice ka Novom Pazaru. Mi smo u trećem stepenu angažovanosti mašina, koje su poslate da pročiste tu deonicu puta, i nadamo se da ukoliko sneg ne bude nastavio da pada od popodne taj deo puta biti prohodan, kazao je Vitomir Arsović iz Puteva Ivanjica.

(Pančevac/RINA)

U PRIBOJU NASTAVA OBUSTAVLJENA U TRI ŠKOLE: Sneg napravio ogromne probleme, satima bio obustavljen i železnički saobraćaj!

NEZGODA U PRIBOJU: Vozilo auto-škole se prevrnulo na krov, saobraćaj usporen zbog klizavog kolovoza FOTO

NOVOVAROŠKA SELA ODSEČENA OD SVETA: Snežni nanosi u ovom kraju dostižu čak dva metra, prohodno jedino oko magistrale! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.