KSENIJA MRKELA NAJBOLJA ATLETIČARKA VOJVODINE MEĐU MLAĐIM PIONIRKAMA: Atletski savez Vojvodine proglasio najuspešnije u godini za nama

14:16

24.02.2023

Podeli vest:

A.Živković

Atletski savez Vojvodine priredio je svečanost povodom proglašenja najuspešnijih atletičara i atletičarki za 2022. godinu.

Svačanost je održana juče u prostorijama Sportskog saveza Novog Sada, među najboljima je i Pančevka Ksenija Mrkela iz Atletskog kluba „Dinamo”.

Ksenija Mrkela najuspešnija je mlađa pionirka, dok je najuspešniji mlađi pionir Aleksa Bajin iz zrenjaninskog „Proleter”-a.

U kategoriji starijih pionirki najuspešnija je bila Mina Mijatović iz novosadskog kluba „Borac” sa Klise, a najuspešniji stariji pionir Nebojša Ilić iz novosadskog kluba „Vojvodina”.

U kategoriji starijih juniorki najuspešnija u 2022. godini bila je Adriana Vilagoš iz SAK „Senta”, a stariji junior Strahinja Radaković iz AK „Vojvodina”.

Najuspešnija mlađa juniorka je Dunja Sikima iz zrenjanjinskog AK „Banat”, dok je najuspešniji mlađi junior Gregor Sekulić iz somborskog AK „Maraton”.

Najuspešnija mlađa seniorka je Tamara Milutinović iz Atletskog kluba „Vojvodina”, a mlađi senior je Slavko Stević iz Atletskog kluba „Srem”.

Ivana Vuleta iz AK „Vojvodina” najuspešnija je seniorka u 2022. godini, a senior Vedran Samac iz AK „Srem” iz Sremske Mitrovice.

Svečanosti su prisustvovali pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Dane Basta, koji je uručio nagrade najboljima, direktor Srpskog Atletskog Saveza, Slobodan Branković, predsednik Atletskog saveza Vojvodine, Goran Obradović, kao i ugledni atletski treneri, funkcioneri i atletičari Vojvodine.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.