SNAŽNA PODRŠKA PRVOLIGAŠU: Gradonačelnik na treningu ŽELEZNIČARA! Od jeseni ih ovde gledamo sa Zvezdom i Partizanom!

12:17

24.02.2023

Podeli vest:

Pančevac

Fudbalski klub „Železničar” u subotu, 25. februara, igra prvu utakmicu prolećnog dela prvenstva u Prvoj ligi Srbije. Počinje polusezona o čijem srećnom kraju mašta celo sportsko Pančevo.

Na jednom od poslednjih treninga prvotimaca „Železničara” pred start trke igrače je na Sportskom centru „Mladost” obišao gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović kako bi im poželeo sreću u nastavku takmičenja i podržao ih u nameri da Pančevo prvi put u svojoj istoriji dobije fudbalskog superligaša.

Pančevac

Želeli smo da i na ovaj način pružimo podršku „Železničaru”, fudbalskom klubu koji je od posebnog značaja za grad Pančevo i koji, nadam se, u ovoj sezoni piše istoriju. Videli smo na treningu i kakva je atmosfera i kakav je tim, stručni štab i sve oko kluba i mislim da imamo razloga da očekujemo da Pančevo ove godine dobije superligaša. Svi se nadamo da ćemo od jeseni imati priliku da u Pančevu gledamo utakmice s „Crvenom zvezdom”, „Partizanom” i ostalim elitnim srpskim fudbalskom klubovima, jer to je nešto što Pančevke i Pančevci zaslužuju. Uz sve to, nastavljamo da ulažemo u sportsku infrastrukturu i za rekreativce i za profesionalce i to će nam i u budućnosti biti jedan od prioriteta kada je reč o ulaganju – rekao je Stevanović.

Pančevac

Gradonačelnik je pozvao i sve naše sugrađane da tokom prolećnog dela sezone prisustvuju utakmicama na Sportskom centru „Mladost”, da podrže „Železničar” i da učestvuju u pisanju važnih stranica istorije sporta u našem gradu.

(Pančevac/A.Ž)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.