NOVI USPESI ATLETIČARKI DINAMA: Rovita Ksenija Mrkela u poslednjim metrima trke izgubila zlato! Danilo Jovanov ostvario lični rekord u trci na 300 metara

12:42

17.02.2023

Podeli vest:

A.Živković

Na Prvenstvu Srbije za juniore Atletski klub Dinamo predstavljala je Marija Mrkela, koja je u trci na 400 metara osvojila srebrno odličje. Na državnom šampionatu u konkurenciji mlađih pionira Dinamo se predstavio s troje takmičara. Danilo Jovanov je u trci na 300 metara ostvario lični rekord u vremenu 45,20 sekundi. Selena Kajević se plasirala na osmo mesto u nadmetanju na 800 metara, a trebalo je da Ksenija Mrkela nastupi u dve discipline – na 200 i 800 metara. Nažalost, ona se razbolela pred samo takmičenje, ali je uspela nekako da se pripremi za jedan nastup, pa je u trci na 800 metara osvojila srebrno odličje. Zlato je, zbog iscrpljenosti, izgubila u poslednjim metrima trke.

– Ksenija Mrkela je rođena da bude šampion. Svi mi koji trenutno radimo s njom bićemo ponosni na delić svog udela u stvaranju jedne velike sportske veličine – rekao je trener Ljupčo Cvetkoski.

A.Živković

Na Otvorenom prvenstvu centralne Srbije za seniore, koje je održano 11. februara u Beogradu, Dinamo je predstavljala Marija Mrkela. Ona je u trci na 200 metara osvojila bronzano odličje, s najboljim rezultatom ove sezone, koji iznosi 25,77 sekundi.

(Pančevac/A.Živković)

VELIKI USPEH PANČEVAČKIH KARATISTKINJA: Bronzana odličja za KK „Mladost“ u Tuzli

VITMAN I PETROVIĆ DONELI SRBIJI ZLATO IZ PEČUJA: Reprezentacija Srbije nastavlja uspon ka samom vrhu evropskog badmintona

MARKO MILANOVIĆ IZ PANČEVA IZBORIO PLASMAN U DRŽAVNO FINALE: Mladi stonoteniser osvojio prvo mesto na turniru u Ugrinovcima!

ISTORIJSKO ODBROJAVANJE: Narednog vikenda počinje borba u Prvoj ligi Srbije, Železničar 25. februara gostuje Grafičaru

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.