VUČIĆ STIGAO U ZGRADU PREDSEDNIŠTVA: Sastanak sa svim službama bezbednosti, obraćanje u 21.30

20:52

15.02.2023

Podeli vest:

printscreen/Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je večeras u zgradu Predsedništva gde će se na njegov poziv održati vanredni sastanak sa svim ključnim ljudima iz bezbednosnog sektora u držav, prenose „Novosti“.

Prvi čovek Srbije i najvažniji ljudi iz MUP, BIA, VBA i VOA razmatraće bezbednosnu situaciju u državi koja je narušena opasnim porukama izrečenim na večerašnjem skupu ekstremista u Beogradu gde je Vučiću otvoreno zaprećeno ubistvom.

Očekuje se da se razmotri i uloga pojedinih stranih obaveštajnih struktura koje su davale vetar u leđa takozvanim patriotama želeći da destabilzuju Srbiju. Podsetimo, danas je u Novom Sadu priveden Dejan Boboček iz Bačke Palanke koji je na skup protiv navodne izdaje Kosova pošao naoružan.

Predsednik Vučić će se obratiti naciji večeras u 21.30.

Podsetimo, na protestima se danas sa bine se obratio jedan od organizatora protesta Dejan Petar Zlatanović, koji je na kraju svog govora viknuo „Ko potpiše-Njega ubiše“.

I ultradesničar Damnjan Knežević iz takozvanih Narodnih patrola, čiji se pripadnik Dejan Bobaček danas uputio sa snajperskom puškom na protest ispred Predsedništva, takođe je potvrdio da je njihova namera da ugroze život predsednika Vučića.

On je na protestu između ostalog izjavio: „Kunem vam se, spremni smo za mnogo više od nereda“.

Takođe, ekstremisti su na silu pokušali da uđu u Predsedništvo.

SKANDAL ISPRED PREDSEDNIŠTVA: Predsedniku Vučiću upućene pretnje smrću na protestu u Beogradu

(Pančevac/Novosti)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.