GRAD PANČEVO: Gradonačelnik raspisuje ovogodišnji Konkurs za sufinansiranje medijskih projekata iz oblasti javnog informisanja 

14:34

15.02.2023

Podeli vest:

Pancevac

Gradonačelnik Pančeva raspisuje konkurs za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja u 2023.godini.

Odlukom o budžetu grada Pančeva za 2023. godinu za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja opredeljeno je 42.000.000,00 dinara.

Namena konkursa je sufinansiranje proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja, koji doprinose istinitom, nepristrasnom, pravovremenom i potpunom informisanju svih građana grada Pančeva; zaštiti i razvoju ljudskih prava i demokratije; unapređivanju pravne i socijalne države; slobodnom razvoju ličnosti i zaštiti dece i mladih; razvoju kulturnog i umetničkog stvaralaštva; razvoju obrazovanja, uključujući i medijsku pismenost kao deo obrazovnog sistema; razvoju nauke, sporta i fizičke kulture; zaštiti životne sredine i zdravlja ljudi; i ostalih medijskih sadržaja koji doprinose zadovoljavanju potreba građana za informacijama i sadržajima iz svih oblasti života, bez diskriminacije, imajući pre svega u vidu osobe sa invaliditetom i nacionalne manjine.

Prijave na Konkurs podnose se u roku od 20 dana od dana objavljivanja Konkursa u nedeljniku „Pančevac“.

Poziv za učešće u radu komisije

Pozivaju se novinarska i medijska udruženja, registrovana najmanje tri godine pre datuma raspisivanja Konkursa, da predlože članove konkursne komisije. Pozivaju se i medijski stručnjaci zainteresovani za učešće u radu komisije da se pisanim putem obrate gradu Pančevu – Sekretarijatu za javne službe i socijalna pitanja.

Uz predlog za članove komisije potrebno je dostaviti dokaz da je udruženje registrovano najmanje tri godine pre datuma raspisivanja ovog Konkursa, kao i biografije predloženih kandidata.

Predlozi za članove komisije dostavljaju se lično ili na ardesu Gradske uprave u roku od 20 dana od objavljivanja Konkursa u listu „Pančevac“.

Dodatne informacije se mogu dobiti u Gradskoj upravi, u Sekretarijatu za javne službe i socijalna pitanja radnim danom od 8 do 15 sati.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.