DEA ĐURĐEVIĆ PONOVO OPERISANA Nakon četiri godine od nesreće voditeljka morala na još jednu operaciju! Partner otkrio u kakvom je stanju!

21:19

08.02.2023

Podeli vest:

printscreen/Pink Tv

Voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji, Dea Đurđević, 2019. godine doživela je saobraćajku na Dedinju, tom prilikom imala je teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju.

Zaštitno lice ružičaste televizije je juče imala još jednu operaciju, a vreme pred istu, provela je sa partnerom Mladenom Mijatovićem i majkom.

– I nakon četiri godine posle najveće životne borbe se smejemo. Uz smeh i porodicu se sve prebrodi. Čeka me novi izazov, nova operacija. I to će proći. Sigurna sam da će se moje zdravstveno stanje biti još bolje nakon ove intervencije i da ćemo se još više smejati. Svi mi zajedno. Verujte u sebe i budite hrabri. I radujte se svakom novom danu. Vidimo se uskoro. Budite mi bezbedni – poručila je Dea, koja je imala više od 20 operacija.

Nakon završenog zahvata, oglasio se Mladen i otkrio da je sve prošlo kako treba.

– Sve je prošlo kako treba i doktor je zadovoljan. Sutra već izlazi iz bolnice. Oglasiće se malo kasnije na Instagramu, pa će detaljno objasniti – rekao je kratko Mijatović za „Blic“.

 

(Pančevac/Srbija danas)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.