BRAK NOVAKA I JELENE PROLAZI KROZ RAZNE FAZE: Postalo je neizdrživo, najbolje je da se raziđemo, a onda je usledio OBRT

14:59

06.02.2023

Podeli vest:

Printscren/YT

Njihova ljubav mogla bi da bude inspiracija za neki romantični film. Više od pola života su jedno drugom najveća podrška i javno pokazuju koliko vole jedan drugog. Mada, iako izgleda da Novak i Jelena Đoković nikad nisu imali problema, njihovo odnos bio je u jednom momentu veoma turbulentan.

Naime, nekoliko godina nakon što su počeli da se zabavljaju morali su da donesu važne životne odluke. Noletova karijera krenula je ozbiljnom uzlaznom putanjom, a na Jeleni je bilo da odluči hoće li voljenom biti podrška i pratiti ga u stopu ili će ljubav morati da istrpi zarad njene karijere. Novakova tadašnja devojka, a danas supruga odlučila je da sa njim otpočne zajednički život u Monaku gde su naišli na brojne prepreke:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

– Tri godine od početka naše veze došli smo do prekretnice. Odlučili smo se za zajednički život. Ali, u Monaku je bilo teško pronaći posao. Sve je “zatvoreno”, ali ja sam se igrom slučaja zaposlila u jednoj naftnoj kompaniji – pričala je Jelena o prvim danima u Monaku, a potom otkrila da joj je posao oduzimao mnogo vremena što je bio dovoljan razlog da se u njihovoj ljubavi pojavi hladnoća zbog izuzetno malo vremena koje su provodili zajedno.

– Radila sam tamo godinu dana i to je bila nemoguća misija za našu vezu. U jednom trenutku Novak mi je rekao da više tako ne možemo. Dok sam studirala, tačno sam znala kada sam slobodna i kada mu se mogu posvetiti. Na poslu sam provodila dane u kancelariji i naša veza se našla u iskušenju. Zato smo tražili drugo rešenje – seća se Jelena ovog perioda, a ideja koja im je spasila vezu je bila da Jelena postane direktor Fondacije Novak Đoković što je funkcija na kojoj se i danas nalazi, piše Story.

Brak Novaka i Jelene Đoković danas je veoma skladan a kao kruna ljubavi stigli su Stefan i Tara koji su sada centar njihovog sveta.

(Pančevac/Story)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.