OSTAVILA ĐOKOVIĆA NAKON 6 GODINA VEZE A SADA SA OVIM FUDBALEROM ČEKA DETE Tijana Ralić podelila kog pola je njena beba! VIDEO

21:58

31.01.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Brat Novaka Đoković, Đorđe Đoković prošle godine venčao se sa Saškom Veselinov sa kojom očekuje prinovu, a malo ko zna da je pre nje 6 godina bio u vezi sa Tijanom Ralić.

Noletov brat je želeo ljubav da kruniše brakom, ali Tijana nije bila spremna na to. Iako su tačku na ljubav stavili pre tri godine, ona je tek nedavno govorila o raskidu. Na Instagramu je odgovarala na pitanja, a između ostalog su je pratioci pitali: „Da li je istina da je bivši hteo da se venčate, a ti ne i da si zato raskinula?“

„Istina je da je želeo, a ja ne, ali ga nisam zbog toga ostavila“, napisala je Tijana, a onda nastavila da odgovara na pitanja o raskidu.

Na pitanje koliko je teško raskinuti vezu nakon 6 godina, Tijana je odgovorila sledeće.

– Meni je bilo užasno teško jer sam se nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi se nadati da će biti bolje, tako da preseci odmah – napisala je ona jednom i tom porukom poprilično iznenadila javnost.


Danas, Tijanina rođena sestra Jovana otkrila je da Tijana čeka bebu sa fudbalerom Aleksom Damjancem. Na otkrivanju pola budući roditelji saznali su da će dobiti dečaka, zbog čega su se izuzetno obradovali.

 

(Pančevac/Srbija danas)

TRUDNA SAŠKA VESELINOV ĐOKOVIĆ! Noletova snajka otkrila kada stiže beba

MUČNINE, BOLOVI OD OTICANJA, BEBA UDARA Snaja Novaka Đokovića otkriva kako podnosi trudnoću i zašto je dala OTKAZ na televiziji!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.