NOVAKOVA “LAKOST 22“ JAKNA POSTALA LEGENDARNA Lansirano je samo 22 komada širom sveta! Vlasnik jedne biće pobednik nagradne igre!

19:59

31.01.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Novak Đoković je u Melburnu osvojio 10. Australijan open – 22. grend slem titulu. Njegov sponzor, modni i sportski brend „Lakost“, na jakni je ovekovečio taj događaj. Na desnoj strani jakne koja je napravljena za Novaka izvezen je broj 22.

Inače, Novak je „ambasador“ brenda „Lakost“ od maja 2017. godine. Ranije je srpski teniser reklamirao japanskog proizvođača sportske opreme „Uniklo“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lacoste (@lacoste)

„Lakost“ je spremno dočekao istorijski trenutak u Melburnu, pa je Đoković jaknu lepo predstavio u Australiji.

“Kako bismo uveličali 22. Novakovu Grend slem titulu, lansirali smo specijalnu jaknu, koja je dostupna samo u 22 komada širom sveta“, napisali su na tviteru

Jedanaest komada je dostupno na njihovom sajtu, deset u njihovoj prodavnici u Parizu i jedna će biti dodeljena u nagradnoj igri.

Neobična jakna svidela se i Australijancu Niku Kirjosu, kao i Novakovim mnogobrojnim navijačima.

Na društvenim mrežama oglasio se i Novakov prijatelj Nik Kirjos, koji je napisao:

„Jakna sa brojem 22 ima energiju svojstvenu eliti. Sviđa mi se.“

„Titule pišu istoriju. Novak Đoković osvojio je sve turnire upornošću krokodila i mentalnom snagom čvrstom kao čelik. Jedna stvar je posebna, Novak nastavlja da piše istoriju tenisa osvojivši 22. grend slem u Melburnu“, objavila je francuska kompanija na društvenim mrežama, uz opasku na srpskom jeziku: „Idemo dalje!“

 

(Pančevac/RTS)

EVO KOJI TENISER MOŽE UGROZITI NOLETOVO PRVO MESTO! Ne daju mu da igra u Americi, to ga može koštati! Ovo je računica kojom ostaje prvi!

STIŽU DOBRE VESTI IZ AMERIKE: Novak će moći da učestvuje na Ju-Es openu, evo i zašto!

NAJVEĆI TENISER SVIH VREMENA Đoković od danas i zvanično najbolji na svetu! Za manje od mesec dana srušiće i OVAJ REKORD!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.