RUSKU PEVAČICU PITALI KAKO JE U SRBIJI, A ONA ŠOKIRALA ODGOVOROM Komentari iz Srbije su samo pljuštali! VIDEO

18:39

29.01.2023

Podeli vest:

printscreen/tt

Stranci koji ne poznaju najbolje geografiju Evrope često mešaju Srbiju i Sibir, pa u tu računicu ponekad dodaju i Siriju, a u prilog tome govore brojne situacije kada nas je neko upitao odakle smo i da li je tu mnogo hladno.

Ipak, da se to ne dešava samo Srbima, pokazala je pevačica Polina koja dolazi iz Sibira i koja je veoma popularna na društvenim mrežama.

Jedan pratilac zamolio da kaže nešto više „o svojoj zemlji“ Srbiji, a pevačica mu je tada ponudila objašnjenje o tome odakle je ona:

– Pa, sigurna sam da je Srbija prelepa zemlja. Međutim, zaista ne mogu da ti kažem mnogo oko toga zato što nikada nisam bila tamo. Ja sam iz Sibira, ne iz Srbije.

@polynamusic Replying to @___________________ac here’s some info anout Serbia for you!???? #Siberia #siberia???? #serbia #siberian #imfromsiberia #siberiangirl #north #facts #cold ♬ Angel – Polyna


U komentarima koji su nastupili, javio se veliki broj ljudi iz naše zemlje, koji su potvrdili da im se ovo dešava u inostranstvu, dodajući da se uz mešanje Srbije i Sibira, ponekad u sve uvuče i Sirija.

– Kao Srbina koji studira u Americi, uvek me pitaju o Siriji i Sibiru, ponekad odgovorim na njihovo pitanje jer sam posetio obe zemlje – napisao je jedan korisnik.

Sledeći komentar bio je vezan za sličnu tematiku.

– Kao neko iz Srbije, mogu da kažem da nas uvek pitaju da li je hladno u Sibiru i onda objašnjavamo da smo mi iz Srbije a ne iz Sibira – napisala je ova korisnica.

– Pozdrav iz Srbije. Uvek se mučimo sa strancima i objašnjavamo razliku između Srbije i Sibira – glasio je komentar još jedne korisnice.

 

(Pančevac/Kurir)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.