VLADE DIVAC ISPUNIO OBEĆANJE Pojavio se na treningu Orlova u Los Anđelesu i oduševio Piksija i igrače! Divac: Posle Katra biće jači i mudriji VIDEO

14:21

25.01.2023

Podeli vest:

FSS

 Legendarni košarkaški as Vlade Divac ispunio je obećanje i došao je da podrži Dragana Stojkovića i njegove momke uoči duela protiv Sjedinjenih Američkih Država.

Dobro poznato lice pojavilo se na zvaničnom treningu naše reprezentacije u Los Anđelesu.

FSS

„Dobrodošli u Kaliforniju i želim vam svu sreću na utakmici u četvrtak” – obratio se Divac srpskim fudbalerima koji su ga pozdravili aplauzom.

„Bili ste mali kada je Vlade igrao košarku, ali verujte mi da je žario i palio pod obručima”– objasnio je Stojković svojim pulenima o kakvoj sportskoj gromadi je reč.

FSS

Nakon zajedničke fotografije za uspomenu, Divac je podsetio Stojkovića da se u blizini stadiona Los Anđelesa nalazi sportski objekat na kome je selektor naše reprezentacije ostvario prvi veliki uspeh u igračkoj karijeri:

„Odmah preko puta ovog stadiona je stari Koloseum koji je u dva navrata bio poprište Olimpijskih igara, a Piksi je sa svojom generacijom 1984. godine osvojio bronzanu medalju” – rekao je Divac za sajt FSS i dodao da mu je zadovoljstvo što je na neki način domaćin srpskoj reprezentaciji u gradu anđela:

„Voleo bih pre svega da se niko ne povredi i da momci spremno dočekaju nastavak sezone u svojim klubovima. Ovo im je sjajna prilika da pokažu koliko vrede u meču protiv jednog ozbiljnog protivnika, a za Piksija i njegov stručni štab da provere mogu li na nekog od njih da računaju kada startuju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.”

FSS

Mudri ljudi kažu da u sportu nema poraza. Ili se pobeđuje, ili se uči. Divac je uveren da će srpski fudbaleri posle Katara biti još jači i mudriji.

 

 

(Pančevac/FSS)

FUDBALERI SRBIJE STIGLI U LOS ANĐELES Stojanović: Siguran sam da će momci imati snage da odgovore zahtevima utakmice

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.