NOVAK NAKON DEMOLIRANJA RUBLJOVA: Igrao sam svoj najbolji tenis, ne mogu biti zadovoljniji! Moram psihološki da se pripremim za Pola!

12:36

25.01.2023

Podeli vest:

printscreen/ig: 5sportsnet

Najbolji srpski teniser Novak Đoković razbio je Andreja Rubljova u meču četvtfinala Australijan opena i zakazao polufinalni duel sa Tomijem Polom.

„Ne mogu da budem zadovoljniji“, rekao je Nole posle meča tokom kojeg je duvao jak vetar.

„Imao sam jak vetar u leđa. Gledaoci nisu mogli da vide to, ali bilo je baš teško… Podbacivanje loptice, servis… Rezulatat ne govori o relanosti ovog meča, Rubljov je sjajan igrač, jedan od najboljih na Turu. Imao je na momente sjajne udarce, ali zaigrao sam svoj najbolji tenis i zbog toga sam najzadovoljniji“, poručio je Novak.

Sve mašine sam isprobao kako bih razradio nogu. Sa telom u ovakvim uslovima u kojima se treba prilagoditi nadam se da ću doći i do 10. finala u Melburnu„, kaže Đoković.

Za prolazak u finale Đoković će u petak igrati protiv Amerikanca Tomija Pola, koji je u četvrtfinalu pobedio svog sunarodnika Bena Šeltona sa 3:1.

Prvi put je u polufinalu GS i igra strašan tenis. Moram psihološki da se pripremim i onda ću imati dobru šansu da prođem„, poručio je devetostruki osvajač Australijan opena.

Polufinale Austalijan opena na programu je u petak.

U prvom polufinalu igraju četvrti teniser sveta Grk Stefanos Cicipas i 18. nosilac Rus Karen Hačanov.

 

(Pančevac/Kurir)

ĐOKOVIĆ NEMILOSRDAN Novak počistio Rubljova za 10. polufinale AO! Rus nije znao šta ga je snašlo! Za finale protiv Amerikanca Pola!

KAKO JE NOVAK UĆUTKAO MEDIJSKU HIJENU AUSTRALIJE: Predvodila je brutalne napade protiv Đokovića prošle godine, sada je nema nigde na mapi!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.