UHAPŠENA MIRNESA KOJA JE OSUMNJIČENA DA JE UKRALA MILION EVRA! Predala se na aerodromu. Krila se u Crnoj Gori!

14:01

24.01.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Mirnesa S. (42), koju nemačka policija sumnjiči za krađu milion evra, uhapšena je na aerodromu u Štutgartu, prenosi Bild.

 

Policija je Mirnesu S. uhapsila u ponedeljak uveče, a kako pišu nemački mediji, nekadašnja konobarica je preko svog advokata poručila policiji da će se predati. Uhapšena je na aerodromu u Štutgartu oko 19.45 časova. Ona je u utorak izvedena pred sud, koji je izvršio postojeći nalog za hapšenje. „Istraga o tome gde se novac nalazi je u toku“, navodi se u saopštenju policije.

Podsetimo, Mirnesa, koja je iz nemačke firme ukrala milion evra, nakon čega je nestala, u Štutgartu je poznata i pod nadimkom Miki. Ona je pre ove firme radila kao konobarica, a rodom je iz mesta Busovača u Bosni i Hercegovini.

Nemački Bild je otkrio ranijue da je Mirnesa živela na trećem spratu u stambenoj zgradi u Kanstatu. Odatle je bila udaljena samo 250 metara od glavnog ulaza u prostorije Kriminalističke policije.

printscreen/yt: Avaz, ig

Mirnesa je u oktobru, radeći za kompaniju koja je između ostalog obavljala i poslove transporta novca u Štutgartu, ukrala milion evra. Stavila je novac u crnu torbu i nestala, navodi Bild.

Roditelji su se Mirnese odrekli, a devojački se prezivala Bešlić, preneo je portal Crna-Hronika.

Inače, firma za transport novca u Štutgartu, koju je Mirnesa S. poreklom iz Bosne i Hercegovine u oktobru ojadila za milion evra, bila je i ranije na meti pljačkaša.

Naime, kako je saopštila nemačka policija, kolega (27) fatalne Mirnese S. je u noći na Badnji dan opljačkao firmu, uzevši 135.000 evra, a zaposleni su tek nakon četiri dana uvideli da deo novca fali, prenosi Bild.

PRVA FOTKA HAPŠENJA MIRNESE KOJA JE UKRALA MILION EVRA: Evo kako se predala policiji na aerodromu! Izgleda znatno drugačije od slika koje je objavljivala FOTO

ČAK SU JE SE I NJENI RODITELJI ODREKLI: Šokantni detalji o konobarici Miki koja je ojadila Nemce za milion evra

(Pančevac/Kurir)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.