DEVOJKE, OVO JE SPAS ZA VAS! Frizura za koju nije potrebno feniranje: ČUPAVI BOB i nosi je glumica Džena Ortega

12:39

24.01.2023

Podeli vest:

Printscren/YT

Frizura za koju nije potrebno feniranje.

Žudite za promenom frizure, ali niste sigurne koji oblik i dužinu želite? Pa ako pratite bjuti trendove, onda ste sigurno čule za chopped bob ili čupavi bob.

Prema LookFantastic’s Beauty Trends Report, pretraga za chopped bob frizurom u 2023. godini porasla je za neverovatnih 550 posto, što je dovelo do toga da je čupavi bob trenutno najpopularnija frizura na svetu.

Za one koji još uvek ne znaju o kojoj frizuri je reč – nosi je glumica Džena Ortega koja je stekla globalnu slavu ulogom u Netfliksovom hitu „Sreda“.

Dženin frizer Dejvid Stenvil, koji je veliki ljubitelj bob frizura, opisao ju je kao „kratku, čupavu i divno buntovnu kosu“.

Za razliku od klasičnog boba, Dejvid je Dženinu kosu isekao stepenasto tako da izgleda kao da ju je sama šišala, samo dosta glamuroznije.

A sada, za sve one koje žele ovu frizuru, Dejvid je u razgovoru za Glamour.uk dao par informacija kako doći do savršenog chopped boba.

„Prvo izaberite željenu dužinu koja vam odgovara jer kada krenete sa stepenastim šišanjem, ona će ispasti malo kraća nego što ste planirali, pa zato budite pažljivi. Još jedna caka – iako ova frizura izgleda čupavo, obratite pažnju da vam obe strane budu simetrične. I za kraj, najbolje bi bilo da samo prirodno osušite kosu, bez feniranja ili peglanja, jer je poenta da vam frizura deluje razbarušeno i buntovno“, rekao je Dejvid.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.