BESPLATAN KONCERT GITARISTA U KULTURNOM CENTRU: Pančevcima će se 25. januara predstaviti Georgi Trajkov i Oskar Ereš

15:29

23.01.2023

Podeli vest:

Promo Kulturni centar Pančeva

Koncert Oskara Ereša i Georgi Trajkova zakazan je za sredu, 25. januar u 19 sati.

Oni će se u dvorani Kulturnog centra predstaviti delima klasične muzike, koja će izvesti na akustičnoj gitari.

Na koncertu će gostovati violinistkinja Aleksandra Tajdić, violončelista Bojan Tirmenštajn i Danijela Lola Lapić, koja svira violu.

Ulaz je slobodan.

Oskar Ereš je rođen u Beogradu, 1994. godine. Muzičko školovanje počeo je u MŠ „Jovan Bandur” u Pančevu, u klasi profesora Milana Dujmovića, a srednju muzičku školu nastavio je u klasi profesorke Ane Ilić. Osnovne studije završio je 2017, u Skoplju, u Severnoj Makedoniji, u klasi profesora Darka Bageskog, dok je master studije završio 2021, u Vupertalu, u Nemačkoj, u klasi profesora Gorana Krivokapića. Kao solista je nastupio 2016, s Makedonskom filharmonijom, u Skoplju. Osvajao je nagrade na takmičenjima širom Evrope. Od 2021. zaposlen je kao profesor gitare u Muzičkoj školi Jovan Bandur.

Georgi Trajkov rođen je 1997. godine, u Strumici, u Severnoj Makedoniji. Muzičko obrazovanje započeo je u DMBUC-u Ilija Nikolovski Luj u Skoplju, u klasi profesora mr Darka Bageskog, a nastavio na Fakultetu muzičke umetnosti u Skoplju. Tokom školovanja učestvovao je na mnogim domaćim i međunarodnim takmičenjima širom Evrope.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.