SLAVLJE U DOMU ALIMPIĆA Spisateljica Jelena Bačić Alimpić podelila prelepu vest! Dobrodošla, anđele bakin! NEPREPRIČIVA SREĆA

13:04

23.01.2023

Podeli vest:

printscreen/ TV Novi Bečej

Spisateljica i nekadašnja voditeljka Jelena Bačić Alimpić objavila je na društvenim mrežama divne vesti – postala je baka jedne divne devojčice!

Voditeljkin sin Marko dobio je ćerku sa svojom izabranicom Antoninom, a srećna baka se odmah pohvalila na društvenim mrežama.

– Postala sam baka! Hvala ti, Antonina, na neopisivoj sreći! Volim vas najviše na svetu! Dobro došla, anđele bakin! Neprepričiva sreća – napisala je Bačić Alimpić na društvenim mrežama, ne krijući radost zbog prinove u porodici i čestitajući snaji.

printscreen/ig

Podsetimo, sin Jelene Bačić Alimpić je na Uskrs 2021. zaprosio je svoju višegodišnju devojku, a vezu su ozvaničili brakom u septembru iste godine.

Marko radi kao menadžer u jednoj američkoj firmi i odlično mu ide. Radujem se svakoj prilici da zajedno provodimo vreme. Moja deca nikada nisu volela da se pojavljuju u medijima. Istina, Dunji to manje smeta, ali Marko naprosto to ne želi, i ja to poštujem – rekla je jednom prilikom Jelena za medije.


Književnica inače često javno ističe koliko je zadovoljna sinovljevim izborom.

 

(Pančevac/Srbija danas)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.