JOŠ SE TEŠKO SPORAZUMEVAM SA BASTIJANOVOM PORODICOM Ana Ivanović prvi put o odnosu sa suprugovim roditeljima!

08:29

23.01.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Nekadašnja najbolja teniserka Srbije i sveta, Ana Ivanović već godinama uživa u skladnom braku sa nemačkim fudbalerom Batijanom Švajnštajgerom.

Ana i njen suprug, Bastijan Švajnštajger, žive u austrijskom gradiću Vestendorf sa sinovima Lukom i Leonom, a nekadašnji nemački fudbaler, jedan je od omiljenih srpskih zetova.

Ipak, zbog bliskog odnosa sa familijom bračni par Ivanović-Švajnštajger vezan je i za Srbiju, pa članovi ove porodice često borave i u našoj prestonici, a po svemu sudeći Anina porodica ima skladan odnos sa fudbalerom.

printscreen/ig

Najužu porodicu fudbalera čine otac Alfred, majka Monika i brat Tobijas. Njegova majka se gotovo nikada ne pojavljuje čak ni na fotografijama na društvenim mrežama, dok oca i brata možemo ponekad i da vidimo.

Bivša teniserka se ipak još uvek nešto teže sporazumeva sa Bastijanovim roditeljima budući da nemački jezik još nije sasvim savladala.

 

(Pančevac/Nportal)

ANA IVANOVIĆ UMESILA ČESNICU I ČESTITALA PRAVOSLAVNI BOŽIĆ U domu nekadašnje teniserke slave se oba Božića! (FOTO)

POSLE USPEŠNE TENISKE KARIJERE, ANA IVANOVIĆ IMA NOVU STRAST: Osnovala svoju kozmetičku liniju, od danas je dostupna i u Srbiji

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.