HOROR NA NOVOM BEOGRADU: Divlja svinja iskočila iz žbunja i jurnula na devojku

21:28

20.01.2023

Podeli vest:

printscreen/Instagram

Velika divlja svinja ponovo je prethodne noći primećena kod Fakulteta dramskih umetnosti na Novom Beogradu!

Fotografija divlje svinje koja se opušteno šetala novobeogradskim blokovima širi se društvenim mrežama, a jedna devojka navodi da je pre nekoliko dana imala opasan susret sa tom ogromnom životinjom.

U subotu sam oko 5 sati ujutru prolazila trotoarom pored FDU kad je iz žbunja iskočila pretpostavljam ista životinja. Nastavila sam da hodam, ali se posle 10 sekundi velikom brzinom i jako agresivno zaletela na mene. Bila je na samo 10 metara od mene. Ja sam odjurila na ulicu bežeči – navodi devojka.

printscreen/Instagram

Divlja svinja je srećom odustala od daljeg napada.

– Kad sam krenula da jurcam povukla se i otišla. Nije uopšte naivno. Neko može da nastrada. Verujem da ih ima i više tu okolo i da hoće da napadnu iz straha – navodi devojka.

Dvilja svinja, podsetimo, snimljena je otprilike na istom mestu i krajem novembra. Tada je šetala pored ograde jednog gradilišta i iznenada je pred šokiranim vozačem neverovatnom brzinom izletela na ulicu.

Krdo divljih svinja pre toga prepalo je i građane koje su šetali zemunskim kejom u blizini TC „Ušće“. Krdo divljih svinja trčkaralo je na stazi koja vodi ka hotelu „Jugoslavija“.

Divlje svinje inače nisu retkost u Novom Beogradu. Najveća staništa divljih svinja u prestonici su na Velikom ratnom ostrvu i na levoj obali Dunava.

(Pančevac/Kurir)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.