MINISTAR ĐERLEK ZABRINUT! IZ BG NA INSTAGRAMU PORUČIO: Situacija je teška i zabrinjavajuća! U direktnoj sam vezi s kolegama u Novom Pazaru koji su na terenu

09:53

20.01.2023

Podeli vest:

Instagram/EdinDjerlek

Ministar u Vladi Srbije Edin Đerlek napisao je danas na Instagram nalogu da je na sednici vlade bilo reči o alarmantnosti situacije u poplavljenim područjima, naročito u Sjenici i Novom Pazaru gde su se utopila dvojica muškaraca.

„Situacija je teška i zabrinjavajuća u Tutinu, Prijepolju i Brodarevu. Sve raspoložive ekipe su poslate na teren uključujući i sve kapacitete vojske koji su stavljeni na raspolaganje“, napisao je Đerlek.

„U direktnoj sam vezi s kolegama u Novom Pazaru koji su na terenu i predsednikom opštine Sjenica Munibom Mujagićem, kako bi u koordinaciji sa nivoa Vlade poslali svu neophodnu pomoć i podršku gde god je ona potrebna“, naglasio je Đerlek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Edin Đerlek (@edin.djerlek)

 

Inače, proteklih dana ministar Đerlek je u žiži javnosti jer su mediji o njemu pisali ali drugim povodom. Kao navode, od kada je zvanično postao deo kabineta u Nemanjinoj, ministar bez portfelja Edin Đerlek (35) ukrao je srce ženskom delu populacije u Srbiji, koje se čak nisu libile da mu šalju poruke na društvenim mrežama i hvale njegov izgled u komentarima. Ipak, većina njih će se razoračarati, tako pišu mediji,  jer je Đerlek više od dve godine u ljubavi sa sugrađankom iz Novog Pazara Esmeraldom Fetahović. Sve to je propraćeno fotografijama ministra Đerleka u opuštenoj varijanti.

RONIOCI STIŽU U NOVI PAZAR: Nastavlja se potraga za dvojicom muškaraca koji su upali u nabujalu Trnavicu

UZNEMIRUJUĆI VIDEO SNIMAK! Otac i sin upali u reku, sina izvukli, a za Safetom Z. se još traga

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.