MI SMO BRAĆA SA BALKANA, NEK POBEDI BOLJI! Novak o svom narednom rivalu Dimitrovu: Nismo igrali mnogo godina, on igra sjajan tenis!

14:27

19.01.2023

Podeli vest:

printscreen/ig: nolefam.rs

Novak Đoković pobedio je francuza Kuaka sa 3:1 u setovima (6:1,6:7,6:2,6:0).

Novak Đoković je imao problema sa levom nogom tokom meča sa francuzom ali je uspeo to da prebrodi i izađe kao pobednik iz meča.

-Mnogo toga se izdešavalo. Enco je zaslužio priznaje za formu, igrao je sjajno, zasluženo pogurao meč u četvrti set. Uspeo sam da odgovorim dobro. Volim da igram večernji program i voleo bih da nastavim tako. Moram da se adaptiram i prihvatim, nekada ne ide sve savršeno, ali to je sport – poručio je Novak, a zatim prokomentarisao narednog rivala i njegovog velikog prijatelja Grigora Dimitrova.

– Nisam igrao protiv njega mnogo godina, ne sećam se kada je to bilo. On igra sjajan tenis i znam ga dobro, mi smo drobi prijatelji i braća sa Balkana, pa neka bolji pobedi. – završio je Đoković.

Da podsetimo, Grigor Dimitrov je pobedio Lasla Đerea u drugom kolu Melburna, a u samo dva meča igraće i protiv drugog Srbina.

 

(Pančevac/Novosti)

DIMITROV LAKO PROTIV ĐEREA Srpski teniser izgubio od Bugarina 3:0 bez jačeg otpora! Grigor u sledećem kolu protiv Đokovića!

DIMITROV LAKO PROTIV ĐEREA Srpski teniser izgubio od Bugarina 3:0 bez jačeg otpora! Grigor u sledećem kolu protiv Đokovića!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.