VESNA ĐOGANI SUMNJA DA JE ĐOLE VARA? Koristi metode kojima je Šakira uhvatila Pikea u prevari! Otvorila frižider i uzela marker! VIDEO

16:41

18.01.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Pevačica Vesna Đogani šokirala je javnost kada je okačila snimak na svom Tiktok profilu u kojem se našalila na račun Šakire i fudbelera Pikea.

Naime, Đoganijeva je često aktivna na svojim društvenim mrežama i poznata je po tome da kači videe šaljivog karaktera.

– Kada čuješ kako je Šakira otkrila da je muž vara – napisala je Vesna.

U videu Vesna broji tegle sa džemom, a Šakira je upravo na taj način saznala da je muž vara.

Podsetimo, Šakira je otkrila da joj je dragi neveran zahvaljujući tegli sa džemom. Naime, nakon jednog od svojih poslovnih putovanja, Šakira je došla kući i htela da se zasladi džemom koji obožava, za razliku od njenog bivšeg, koji ga ne voli. Međutim, pevačica je otvorila frižider i shvatila da ga je neko konzumirao dok je nije bilo.

@vesnadjogani Not in my kitchen!!!#vesnadjogani #vesnatory #fyp #foryoupage #foryou #xyzbca #viral ♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 – Bizarrap & Shakira

Ispod objave nizali su se razni komentari, a mnogima nije bila jasna poenta videa „Ne razumem“ „Ovim Vesna nešto želi da nam poruči“, “ Sumnjaš u Đoleta?“ bili su samo neki od komentara.

I dalje je mnogima nejasna objava pevačice, a pretpostavlja se da se pevačica našalila zbog raznih medijskih natpisa u poslednje vreme kako između nje i Đoleta nije sve u redu.

 

(Pančevac/Kurir)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.